sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Matka jatkuu

Eilen kun tulimme patikoimasta oli Å:n parkkipaikalle ilmaantunut kylttejä joissa ilmoitettiin että parkkipaikka suljetaan. Joku seremonia oli tulossa. Arvelimme josko kesäkauden avaus. Piti tuolta siis lähteä pois. Eipä tuo nyt niin harmittanutkaan kun oltiin jo kierrelty ja patikoitu siellä.
Päätettiin pikkuhiljaa ajella poispäin ja pysähdellä ottamaan kuvia.


Hetken päästä tulikin ihana hiekkaranta. Käytiin siellä kävelemässä ja noukkimassa muutama simpukankuori muistoksi kotiin.
Matka jatkui, pysähtelimme muutamassa paikassa. Minä ihastelin lampaita joita tuolla laitumilla käyskenteli. Ovat niin suloisia otuksia. Jäätiin yöksi vielä lofooteille.
Aamu olikin melkoisen kaunis. Parkkipaikan vierestä alkoi pieni nousu jossa kaunis koivikko, pitihän sitä lähteä hieman tutkimaan. Koivikko olikin täynnänsä poron tai hirven jälkiä, selvästi isompi lauma siellä oli makoillut niin ehkä poroja kuitenkin.


Jonkin aikaa ajeltuamme, päätimme keitellä kahvit. Löytyikin kiva ranta jossa tuota siemailla.
Päätimme ajella Tromssaan. Ison tien sijaan valitsimme rantatien koska ajattelimme että olisi kiva vaikka vähän kalastaa jos sopiva kohta löytyisi. No löytyihän tuo.


Ei tarvinnut montaa kertaa heittää kun oli kala uistimen päässä. Ensimmäinen pääsi irti rannan rakkolevissä. Toinen tuli ylös asti, seitihän tuo. Kolmaskin tarttui kiinni mutta jäi myöskin rakkoleviin.
Sitten olikin aika jo jatkaa matkaa. Pysähdyimme vielä välillä ruuan tekoon ja nyt olemme Tromssan liepeillä odottelemassa aamua.
Iltapalaksi pidimme lettukestit ja nyt onkin sitten mukava hetki kun saa ihan vaan rauhoittua yöpuulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti